MEDEWERKERS

 

Het team van Youth United bestaat uit zo’n 40 enthousiaste vrijwilligers en stagiaires. Daarnaast nog de volgende vaste medewerkers:

 

Lennart

Een aantal jaar geleden ben ik begonnen met wat toen nog heette Schoolteam Echt (in 2001 omgedoopt tot Youth United) omdat ik de ongekende mogelijkheden zag die wij nog in Nederland hebben op christelijke middelbare scholen. Ik zag dat heel veel jongeren geen idee meer hebben van waar het om draait in het christen-zijn en op basis van vooroordelen het christelijk geloof afschrijven. De school is dan de plek om die jongeren te ontmoeten en te laten zien waar het echt om gaat: je levensbestemming vinden en het beste uit je leven halen door je Maker (God) te leren kennen en te gaan leven zoals Hij het bedoeld heeft. Dat wil ik graag laten zien aan jongeren die er helemaal niks van afweten, maar ook aan jongeren die het wel geloven maar niet weten wat ze daar in hun dagelijks leven mee kunnen.

Let me know als ik iets voor je kan betekenen: lennart@youthunited.nl

 

 

Pieter den Admirant

 Pieter

Hoi ik ben Pieter, 29 jaar oud en geboren in het mooie stadje Kampen, maar nu woonachtig in Stroe. Toen ik hier kwam wonen bedacht ik: hier wil ik voorlopig niet weg. Vanwege het beroep van mijn vader moest ik in mijn jeugd veel verhuizen en dat was ik eigenlijk wel een beetje beu. Nu voel ik me thuis hier in dit dorp. En ik heb ook echt het idee dat ik hier ben neergezet in dit dorp. Ik heb het verlangen dat zoveel mogelijk mensen hier Jezus Christus de Verlosser leren kennen. Sinds november 2011 werk ik voor Youth United als jongerenwerker en ben ik coördinator van The Buzz. Hier bij Youth United heb ik het verlangen gekregen om het hart van Jezus te laten zien. Ik wil echt iets voor de jeugd van Harderwijk betekenen: ik wil me inzetten voor jullie! Ik sta open om te praten en te luisteren. Ik zelf zit sinds 16 juni 2006 in een rolstoel, heb een ongeluk gehad toen ik 18 jaar was. Toen was in 1 seconde mijn leven veranderd. Van een bewegelijke jongen werd ik iemand die in een rolstoel zit. Er zit dus wel  wat in mijn rugzak, ik heb natuurlijk niet overal verstand van, maar kan wel meeleven.

Ik sta voor je klaar dus neem gerust contact met me op: pieter@youthunited.nl