STAGE BIJ THE BUZZ

Op zoek naar een stageplek?

Youth United is op zoek naar medewerkers voor The Buzz (4-20 uur per week). Dit kan in het kader van een stage.

 De functie

Als Buzz medewerker leg je in en rond The Buzz van Youth United contact met jongeren en bied je hen een luisterend oor. Je nodigt ze uit om iets te drinken en laat op een ongedwongen en ontspannen manier zien dat je voor ze klaar staat. Je toont interesse in hun bezigheden en luistert naar hun vragen. Je bouwt vertrouwen op bij de jongeren door er regelmatig (in principe 1 x per week per school of ‘hangplek’) voor ze te zijn. Ook help je mee met klaarzetten, met het schenken van drinken en met opruimen. Zo laat je de liefde van God voor mensen zien door je daden en op het juiste moment ook door woorden. Hiernaast kun je meehelpen in het voorbereiden en uitvoeren van activiteiten zoals de Open Buzz avonden en uitjes zoals een bezoek aan de EO Jongerendag.

Jouw profiel

Je bent een enthousiast christen met hart voor jongeren. Je legt makkelijk contact met multiculturele jongeren en hebt begrip en inlevingsvermogen voor hun leef- en belevingswereld. Je bent aanspreekbaar als voorbeeldfiguur voor de jongeren. Je onderschrijft de doelstelling van Youth United. Je functioneert goed in een team en onder verantwoordelijkheid van Youth United.

Wij bieden

Je bent deel van een enthousiast team waarin ruimte is voor jouw ideeën en initiatief. Je krijgt ruimte om te leren en vanuit Youth United is er iemand die je daarin begeleidt. Belangrijk onderdeel van de interne training van Youth United zijn de teamdagen voor alle medewerkers. Drie hele (zon-)dagen en twee avonden per seizoen.

Het werk is op vrijwillige basis. Natuurlijk zijn de lach die je ziet op het gezicht van de jongeren die je bemoedigt en de vriendschappen die je ontwikkelt een geweldige beloning!

Informatie

Neem voor meer info contact op met Pieter den Admirant, tel. 0341-434248, mail pieter@youthunited.nl.

Reageren

Stuur je CV en motivatie naar Pieter den Admirant, tel. 0341-434248, pieter@youthunited.nl of per post, Youth United, Melis Stokelaan 91a, 3842 GL  Harderwijk.