OUTREACH VELUWE TASTE 1 JUNI

Waarschijnlijk heb je al eens gehoord van Outreach Veluwe, een activiteit waaraan verschillende plaatsen op de Veluwe mee doen om in deze regio Gods liefde met mensen te delen. Afgelopen zomer hebben we in Harderwijk voor het eerst meegedaan en komende zomer willen we dat opnieuw doen, in de week van 24 t/m 31 augustus. Het is een mooie kans om met jongeren uit verschillende kerken uit te reiken naar onze stad. Afgelopen zomer deden zo’n 25 enthousiaste jongeren hieraan mee.

Op zaterdag 1 juni hebben we voor het eerst een voorbereidingsdag voor de Outreach in de zomer: Het Outreach Weekend (Flyer in bijlagen). Deze dag zal in het teken staan van kennismaken met het concept Outreach. De dag ziet er uit als een gemiddelde dag tijdens de Outreach week. Om 10:00 uur beginnen we met een dienst. Na deze dienst zullen we met zijn allen lunchen. Na de lunch is er een evangelisatietraining die we meteen in de praktijk gaan brengen. Het avondeten wordt ook door ons verzorgt en in de avond sluiten we af met een aanbiddingsconcert.

Het weekend is dus een goede kans om te zien wat Outreach Veluwe eigenlijk inhoud. Ken jij mensen, of ben je er zelf een, die graag willen evangeliseren, maar wel graag willen weten waar de organisatie voor staat? Stuur ze, of kom zelf, dan naar het Outreach weekend.

Naast kennismaken met de Outreach is deze dag ook een kans om uit te reiken. De evangelisatietraining rust je toe om te evangeliseren, waarna je meteen praktisch aan de slag kan. Het weekend is dus een mooie kans om weer een dag praktisch opzij te zetten om te bouwen aan Gods Koninkrijk!

Het weekend is op zaterdag 1 juni van 10:00 uur tot 22:00 uur. Overdag zitten we in de Immanuelschool (Winckelweg 39) in Nunspeet, ’s avonds, bij het concert, in de Dorpsherberg (Dr. Schutlaan 2). De dag is volledig kosteloos.

Wil je graag komen, meld je dan aan via www.reviveveluwe.nl/weekend/ of door te mailen naar info@outreachveluwe.nl met als onderwerp ‘aanmelding weekend’.

CU op zaterdag 1 juni!