JONGE LEIDERS EMERGE 27 JUNI

God wil graag werken op deze wereld. Dit doet Hij door mensen heen die bereid zijn om hun tijd en energie voor Hem in te zetten. Door mensen die initiatieven opzetten. Door mensen die
durven te zoeken naar Gods wereld en anderen hierin meenemen. Leiders noemen we die mensen omdat zij iets aanstekelijks hebben dat anderen doet volgen.
God heeft een plan met deze wereld. Hij heeft een plan met ons land. En Hij heeft een plan met onze stad. Hiervoor gebruikt hij leiders die op lokaal gebied zoeken naar verandering.
Herken je jezelf hierin? Wij zien dit wel in jou! En daarom willen we je graag uitnodigen voor Emerge Harderwijk op donderdag 27 juni in het gebouw van Christengemeente Sefanja, Stationslaan 120 te Harderwijk.

Emerge staat voor avonden met inspirerende sprekers voor jonge volwassenen die verlangen naar meer van God in onze stad. Avonden waarin jij niet hoeft te investeren, maar waar in jou geïnvesteerd wordt. Avonden waar jij speciaal voor uitgenodigd bent. Avonden waar je naar uit mag zien.

De avond start om 19.30 uur met een gezellige inloop. Om 20.00 uur start het programma en zal er een boodschap gedeeld worden door Henk Vink, Leider bij Vineyard Amsterdam, consultant, psychotherapeut. Hij zal spreken over “Je verleden als krachtbron voor de toekomst”.

Door middel van Emerge Harderwijk willen we de Harderwijkse changemakers bij elkaar brengen en aan elkaar voorstellen. En daar willen we jou niet bij missen! Kom je ook?