HOU THE BUZZ OP DE WEG!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

The Buzz is toe aan een opknapbeurt! Wist u dat The Buzz al bijna 10 jaar door Youth United wordt gebruikt en al duizenden jongeren hier een plek hebben gevonden waar ze gezien worden en waar ze een luisterend oor vinden?

Elke week staat The Buzz bij verschillende scholen en lopen tientallen jongeren binnen. Door onze oprechte interesse laten we ze zien dat God hen op het oog heeft. Voor veel jongeren is The Buzz de enige plek waar ze dit proeven. Doordat we tweewekelijks bij dezelfde scholen staan bouwen we echt een band met hen op. Elke maand nodigen we ze uit voor de Open Buzz Avonden waar we een gezellige tijd met ze hebben en waar we door een getuigenis of kort praatje de waarheid van Gods woord dicht bij hun leven brengen en daar met ze over doorpraten. Verschillende jongeren hebben tijdens deze avonden een keuze gemaakt om hun hart aan Jezus te geven.

Na tien jaar intensief gebruik is The Buzz aan een grondige opknapbeurt toe. Op verschillende plekken is de lak beschadigd. Ook heeft The Buzz van binnen en van buiten te lijden gehad van vocht en worden roestplekken zichtbaar. Het dak en de raamrubbers moeten weer waterdicht gemaakt worden en zowel binnen als buiten moet geverfd en gelakt worden.

Wat hebben we nodig?

  1. Handige handen. A) Vakkundige mensen die zich in willen zetten om kleine reparaties in The Buzz te doen, om binnen te ontroesten, plamuren en schilderen. B) mensen die de buitenkant kunnen ontroesten, plamuren en voorbehandelen en C) Een of meer ervaren autospuiters om The Buzz over te spuiten.
  2. Een loods waar The Buzz (4.10 m hoog) in kan om voor te behandelen.
  3. Een hoogwerker om het dak en de bovenverdieping goed te kunnen bereiken.
  4. Een spuitcabine waar The Buzz in kan om gespoten te worden.
  5. Financiën. De kosten van deze grote opknapbeurt zullen zo’n €12.000 zijn. Helpt u mee The Buzz op de weg te houden? Giften hiervoor kunt u overmaken op rekening NL 31 INGB 0000 830946 t.n.v. Stichting Echo- Youth United met vermelding van “The Buzz”. Deze giften zijn aftrekbaar voor de belasting.

Kunt u ons helpen met één of meer van deze benodigdheden, dan horen wij dat graag. U kunt mailen naar lennart@youthunited.nl of bellen 06-21421550.

Alvast dank!