TRAINING: HET EVANGELIE IN 4 WOORDEN

Training ‘Het evangelie in 4 woorden’

Op de werkvloer, op school, in de buurt of in de familie: zoveel kansen om het evangelie te delen. Maar hoe doe je dat eigenlijk? Hoe is God hierbij betrokken en hoe kan je herkennen wat Hij al gedaan heeft in iemand? En wat doen we met een nieuwe christen? Tijdens de training ‘Het evangelie in 4 woorden’ leert u/jij om aan de hand van 4 woorden mensen te helpen een keuze te maken voor Jezus en Hem te gaan volgen.

De training wordt verzorgd door The God Story (een onderdeel van zendingsorganisatie Jeugd met een Opdracht). In totaal beslaat deze drie avonden en zal om de week plaatsvinden. We zullen o.a. samen gaan kijken naar een aantal van de meest gestelde vragen over het christelijke geloof. Deze zullen stuk voor stuk mogelijkheden worden om mensen dichterbij Jezus te brengen. Praktische voorbeelden en oefenvormen vormen een belangrijk onderdeel van de training.

De financiële bijdrage die gevraagd wordt voor de training wordt volledig aangewend om de evangelisatie campagne met The God Story in Harderwijk te dekken. Deze gaat in  april 2017 plaatsvinden. Zo ontvangt u niet alleen zelf praktisch onderwijs om het evangelie bekend te maken, maar maakt u het ook mogelijk dat anderen in uw stad dit evangelie gaan horen.

Praktische informatie:

Data: donderdag 12 januari, 26 januari en 9 februari

Tijdstip: 19.45 uur – 22.00 uur

Locatie: Bethelkerk, De Wittehagen 28, Harderwijk

Kosten: onder 21 jaar: €25; 21 jaar en ouder: €35 (elke 4e persoon uit een gezin is gratis)

Opgeven: via office@thegodstory.org (betaling graag vooraf)

IBAN: NL 38 RABO 0326 5210 62, o.v.v. Training Harderwijk